BLODSMAK PÅ EN TISDAG | Sofie Alfrida

Sofie Alfrida

Annons

BLODSMAK PÅ EN TISDAG

Igår var det dags att köra igång veckans träning. Jag skippade måndagen då jag jobbade 12h och kom hem sent på kvällen. Men igår var det dags och det stod intervallträning på schemat. En av mina största hatkärlekmoment inom träning. Jag AVSKYR känslan av att knappt kunna andas, tryck över bröstet och blodsmak men samtidigt är det så jäkla gött att köra slut sig totalt! Jag fick tillslut med mig Rasmus ut vilket var bra då han kunde pressa mig lite extra! Att tillägga är att jag inte sprungit sedan jag och Johanna var i Phuket i November, såå det var inte igår direkt. Passet vi körde såg ut följande;
2 minuter on, 2 minuter off i 24 minuter.
ON – maxlöpning upp för backe (mät ut hur långt du orkar på 15 sekunder innan du börjar och kör sedan den sträckan) jogga ner, 6 burpees vid botten och sedan om igen.
OFF – Vila där du är när 2 minuter ON tar slut och börja där du slutade när 2 minuter OFF tar slut.

Låter kanske enkelt men fysjutton, det var riktigt vidrigt och jag låg som en död säl på backen när 24 minuter hade gått. Och mina ben var som gelé resten av kvällen!

Riktigt go, brännande och hemsk intervallträning men SÅ värt det när man är klar. DO IT vet jag, så känner ni er lika nöjd som mig efteråt 😀

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats