SMÅSAKER I VARDAGEN | Sofie Alfrida

Sofie Alfrida

Annons

SMÅSAKER I VARDAGEN

God morgon! Torsdag här och jag börjar känna mig lite mosig i huvudet efter allt nytt den här veckan! Igår vart jag helt slut när jag kom hem och valde att ha en lugn eftermiddag/kväll. Johanna kom till mig och vi åt middag ihop, spelade vårt paradspel Yatzy och pratade ikapp om livet, så mysigt och så behövligt. Små saker som en kväll med middag och bästis på hemmaplan är verkligen behövligt. Andra småsaker som sätter guldkant på vardagen är när man får komma hem till en bukett höstiga rosor<3 Jag ville nästan gråta en skvätt av den fina omtanken. Alltså det finns inget så fint som en färsk bukett på soffbordet, mår genast bra och blir inspirerad av att vakna upp eller komma hem till den synen! Tack tack.

Idag hade jag tänkt ge mig på ett skivstång-intervallpass. Det är bodypump med intervallträning på slutet, låter enligt mig rätt så grisigt och jag vet också att så är fallet. Jag ska försöka få med mig Isabelle också, så mycket roligare att träna om man är två stycket, right?? Och nu när jag bytt jobb och har tidigare jobbtider och hon börjat plugga så har vi mycket lättare att matcha våra scheman för träning. Nu ska jag välja ut en passande outfit för dagen, jag funderar på om jag ska köra på klänning? Det är ju ändå de sista dagarna med någorlunda värme nu så jag tänker att man får passa på. Vi får se var det blir, men har en outfitidé i huvudet i alla fall! Ha en fin torsdag, PUSS<3

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats