CHEERS TO FRIDAY! | Sofie Alfrida

Sofie Alfrida

Annons

CHEERS TO FRIDAY!

Hello fredag! Älskar att jag fått tillbaka fredagskänslan. När jag jobbade efter butikstider så var det inte samma feeling på fredagen som det är när helgen är fri från jobb. Nu är jag tillbaka på ett jobb som har tider måndag till fredag vilket gör att fredagen blir något alldeles extra. Alla är som lite gladare, lite härligare, lite skönare osv! Trots att jag försöker leva för varje dag och inte bara ha fokus på helgen så är det något magiskt över en fredag med fredagskänsla, håller ni med? Jag gjorde en kort dag idag och är redan redo för helg trots att klockan inte ens är tre. Next up är dusch, smink, hårfix och sedan val av en festlig outfit då kvällens planer är drinkar och härligheter hemma hos Johanna. Ser såå fram emot en kväll ihop med massa vänner, musik, lekar och dans. Ska kanske ta med kameran for once och knäppa av lite bilder? Måste bli bättre på att fota med kameran och inte bara mobilen. Det är så lätt att nöja sig med mobilbilder när den har så sjukt bra kamera… men jag vill verkligen ha kamerabilder då de faktiskt blir snäppet vassare.

Nu ska jag ta mig an den här helgen som kommer bli fylld av det mesta, häng med så får ni se! PUSS<3

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats