ATT KASTAS IN I EN HELT NY VÄRLD | Sofie Alfrida

Sofie Alfrida

Annons

ATT KASTAS IN I EN HELT NY VÄRLD

God morgon måndag! Jag befinner mig redan på jobbet, har vart här sedan strax före 7. Tidigt men det är lika bra att starta igång veckan med en gång, inte sant? Min helg har vart en salig blandning mellan fest, lugn, middag, sjukdom och annat, men det kommer upp i ett eget inlägg. Vad jag däremot tänkte berätta är att jag i fredags fick reda på att jag kommit in som reserv på en kurs jag sökte till i våras! Fick ett mail med beskedet och att jag var tvungen att tacka ja eller nej till platsen inom ett par timmar. Jag bestämde mig direkt för att köra och på bara några klick så hade jag kastats in i en helt ny värld. Nu ska jag alltså plugga 50% och jobba 100% hela hösten, jisses. Jag vet inte om det är på grund av allt detta nya eller vad det är men har känt mig lite halvkass de senaste dagarna. Är trött, har ont i magen, mår illa och är stressad/har ångest, mer än vanligt, så något är nog inte helt rätt. Jag ska känna på hur det känns på jobbet idag och i eftermiddag ska jag bara ta det lugnt hemma.

Jag vet att jag måste tänka mig för så jag inte tar på mig för mycket, att plugga/jobba 150% är väl egentligen inte optimalt men jag vet att jag kan klara det om jag bara använder min tid rätt. Såhär i början är det mycket både från nya jobbet men också från kursen då jag ligger en vecka efter pga reservplats och första utkast ska vara inne 19 september. Då ska jag innan dess få tag på och läsa in mig på all litteratur. Så nu i början får det vara okej att det är lite för mycket och lite för stressigt, efter 19 september ska jag planera upp min tid ordentligt och rätt så att jag inte går in i väggen. Jag vill verkligen göra detta så jag ska göra allt i min makt för att klara av denna höst. Jag vart i somras superbesviken när jag inte kom in på kursen och då tackade jag istället ja till detta jobbet. Så nu när jag tillslut fick en plats kan jag absolut inte tacka nej, det vore att svika mig själv! Kursen jag ska läsa heter Journalistik, medier och kommunikation, HUR intressant låter det inte? Det känns som det kommer passa mig som hand i handske! Och eftersom detta nu är en ny, stor del i mitt lilla liv så kommer ni givetvis få hänga med på min första kurs på högskolan då detta är en plattform för just mitt liv!

Nu ska jag ta mig an den här intensiva veckan och jag håller alla tummar för att det ska gå vägen, wish me luck! PUSS!

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats