OBOY OCH ANDRA HÄRLIGHETER | Sofie Alfrida

Sofie Alfrida

Annons

OBOY OCH ANDRA HÄRLIGHETER

God morgon! Tisdag idag, hur mås det? Jag mår lite bättre än igår vilket känns skönt. Igår fick jag ägna varje minut åt att hålla mig vaken och jag kämpade för att orka med allt jag behövde göra. Känslan när jag fick lägga mig i soffan på kvällen och somna en timma innan jag fortsatte mina to dos var oslagbar! Stensomnade på två sekunder och vaknade över en timma senare. Då hade jag samlat ytterligare lite energi så jag kunde plugga vidare en stund. Mimmi kom förbi och hjälpte mig formulera en frågeställning samt bryta ner arbetet lite! Skönt att ha allt lite mer konkret, det är lättare att förstå litteraturen då! Resten av kvällen spenderades i soffan, jag vek en massa tvätt och såg på idol. Rasmus kom vid 21 och drygt en timma senare somnade vi för natten, såså skönt! Ska verkligen försöka sova vid 22 den här veckan, mår mycket bättre då!!

Helgen då?? Har inte alls gjort mitt jobb och skaffat fram bildmaterial under helgen. I fredags glömde jag heeelt bort och likaså lördag och söndag! Men jag har skrapat fram det lilla jag lyckades fota i alla fall och helgen började i fredags med häng hemma hos Johanna. Så roligt att träffa en hel hög jag inte träffat på hela sommaren och det gick snabbt från trevligheter till röj, dans och musik. Typ hetsig dans på stolar och i soffan, haha älskaaaart! Kanske tur jag inte fotade mer i fredags i alla fall 😉   Min bästa bästis! Så nöjd med fredagen och också så nöjd med mig själv att jag faktiskt gick hem i tid. Vi kom inte iväg till stan förrän vid 01 och då kände jag att det var lika bra att åka hem. Tackade mig själv 100 gånger om på lördagen när jag vaknade pigg och utvilad vid 10-tiden!  Gjorde mig en riktig lördagsfrukost som bestod av pannkakor, frukt, kaffe, Oboy och juice! Tydligen har det ju vart kris i Sverige då Oboyen vart slut, men jag har allt haft ett nästan fullt paket i mitt skafferi så njöt lite extra av lördagsglaset! Samtidigt som jag åt frukost i typ tre timmar så hade jag tvättid och hann köra 6 maskiner vilket veeerkligen var behövligt!! En riktigt effektiv lördagsmorgon med andra ord!   På eftermiddagen åkte jag hem till Utby för att först kolla på min lillebror som spelade match och dem vann med 8-1, nästan lite väl mycket. Började tycka synd om det andra laget till slut…! Men roligt med vinst för brorsan i alla fall! Sedan bar det av hem till mamma och pappa där det vankades kräftskiva med grannarna! Vi åt i mängder av kräftor, paj, grönsaker, såser, mackor osv. Ni vet hur det brukar se ut på kräftskivor??? Mat, mat och mat! Det var väldigt trevligt och jag avslutade lördagskvällen med att möta upp Mimmi en sväng innan hon skulle vidare till stan. Saknat henne under veckan så det var mysigt att få till en snabbis<3  Natten till söndagen ballade min kropp ur fullständigt. Jag mådde SÅ så dåligt och trodde en vända att jag skulle bli magsjuk… Mådde illa, skakade, frös, orkade inte röra mig osv. Det var fruktansvärt och jag ville bara sova för att få allt att gå bort. När jag vaknade på söndagmorgonen var det lite bättre men kände mig helt tom i kroppen och orkade ingenting. Spenderade dagen hemma hos mamma och pappa. Såg på TV, halvsov på soffan, spelade lite spel och annat söndagsmys. Vi gick familjen i samlad trupp till områdets vallokal för att bidra med vår röst. Det kändes viktigare än någonsin att gå och rösta i år. Varje röst räknas och varje röst kan vara avgörande. Vi måste stå upp för varandra. bidra till demokratin och rösta för människans rätt i samhället. Det är för mig en mardröm att se hur ett rasistiskt, nazistiskt och kvinnoförnedrande parti bara växer och växer i Sverige. För mig är och kommer det alltid vara nejtillSD. 

Under eftermiddagen började jag ta mig an lite av föreläsningsmaterialet till kursen vilket var väldigt intressant och har redan fått mersmak till den här utbildningen! Känns helt konstigt att säga att jag faktiskt pluggar? Det är över tre år sedan sist, så är verkligen ovan vid tanken, men det ska nog sjunka in så småningom! Helgen avslutades med middag som mättade min mage till bredden och jag hade fått en rejäl dos av familjemys när jag åkte hem på söndag kväll. Mådde fortfarande inte helt 100 så det var skönt att komma hem och bara få mysa i soffan. Rasmus kom med en hel Ben & Jerry till mig så det blev glass framför ett par avsnitt av Suits innan jag slocknade som ett barn!

Nu ska jag hälla upp en kopp kaffe och sedan ta tag i dagens jobb. Önskar er en fin tisdag. Glöm inte hänga med på instagram under dagen, PUSS!

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats