ALMIRIDA BEACH | Sofie Alfrida

Sofie Alfrida

Annons

ALMIRIDA BEACH

God morgon! Det är redan lill-lördag och mitten på veckan! Vart tar dagarna vägen? Känns som att tiden bara springer ifrån en, jag har lixom vart på mitt nya jobb över en vecka redan! Känns ju helt galet. Hittade dessa bilder från i somras och insåg att jag knappt uppdaterat något från min sommar. Jag tog ju en längre paus från bloggen mitt i sommaren och sedan jag började skriva igen har jag bara kört på i nutid. Så varför inte dela med sig av lite härliga sommarbilder och minnen? Dessa bilder togs när vi var i Grekland med släkten för att fira morfar som fyllt 70! Hittade denna stilla vik bland alla klippor och kände att det var en alldeles för fin miljö för att inte fota i. Så vi klättrade ner till vattnet och fick dessa bilder. Om jag ska vara helt ärlig så var det inte riktigt så harmoniskt som det ser ut, vi fick akta oss för både sjöborrar och vassa bergskanter för att inte skära upp fötterna allt för mycket haha. Kreta är i alla fall en av de vackraste platser jag vart på så får ni chansen att åka dit, eller till något annat ställe i Grekland, så gör det! Allt är romantiskt vackert<3

Idag bränner mina ben av träningsvärk och även ryggen fick sig en omgång på träningen igår! Skönaste känslan om ni frågar mig. Jag trodde att jag knappt skulle hinna med någon träning den här veckan för allt plugg samt jobb, men jag kände att jag behöver det för att orka. Så jag bestämde mig igår för att åka direkt från jobbet till gymmet, satt där i caféet och pluggade 2h innan träningen körde igång. Effektivt av mig, visst?? Träningen bestod av 30 minuters intervallträning och 30 minuters flex/stretch, såå bra kombo! Intervallträning med styrka är fan så tufft och så flex och stretch på det som är superviktigt men som jag gärna slarvar med annars, blir garanterat fler pass i den här stilen! Idag har jag en lång dag med möten till sen eftermiddag. Så efteråt tänkte jag unna mig att laga en god middag, är lite sugen på en god köttfärssås som fått puttra länge, eller kanske halloumisallad? Vi får se! Ha en finfin dag, PUSS!

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats