20 FACTS ABOUT ME | Sofie Alfrida

Sofie Alfrida

Annons

20 FACTS ABOUT ME

God morgon torsdag! Hur mår ni denna dag? Jag mår fint förutom stressen jag känner över ca allt just nu. Jag jobbar 07-19.30 idag och på det hade jag egentligen behövt plugga en hel del (ligger såå så långt efter min egen tidsplan trots att jag lagt all ledig tid på plugg). Jag hinner inte det jag vill den här veckan, träna, fota, blogga, uppdatera Instagram och sånt jag tycker är roligt och blir inspirerad av… Så istället för att jag ska sitta här och skriva ett helt inlägg om mitt oinspirerade liv atm så tänkte jag istället att jag delar med mig av “20 facts about me”. Jag tycker själv att det är roligt att läsa på andras bloggar och ett kul inlägg som variation från vardagsinläggen! Så här kommer 20 frågor och 20 svar om mig!

1. Om du hade fått en dotter nu, vad hade du döpt henne till?
Haha, ni ska se min namnlista!! Den är lååång, speciellt tjejnamnen. Just nu har jag tre namn som favoriter (det ändras hela tiden) och det är Tuva, Lovis och Vida. Eller Leonore är också väldigt fint… äh jag vet inte. Tur att jag inte har en dotter på väg 😉

2. Sex utan kärlek eller kärlek utan sex?
Kärlek utan sex.

3. Har du bra självförtroende?
Ja men det tycker jag ändå. I de flesta fall i alla fall. Jag har väldigt lätt för att gå in i en roll om jag hamnar i en situation jag inte är så säker i och då låtsas jag ha bra självförtroende vilket till slut blir verklighet. Jag har nog sämst självförtroende när det kommer till utseende och den biten.

4. Nämn tre saker på din att-göra-lista?
HAHA, har fasen treHUNDRA saker på min att-göra-lista för tillfället. Men prio är boka tid för mitt hår (asap), ringa fastighetsskötaren för att få hjälp att få igång mina element, håller för tillfället på att frysa ihjäl, och sist men icke minst, läsa ut min litteratur innan helgens slut!

5. Beskriv ditt drömutseende.
Alltså nu försöker jag bli nöjd med det jag har, men drömma kan man ju alltid. Och då skulle jag vilja addera naturligt brunt hår, fylliga läppar till ett stort leende, tydliga ansiktsdrag och ett lite bättre pigment hehe.

6. Någon du tar med dig till en öde ö?
Wooow… svårt fan. Antar att man behöver någon med lite överlevnadskunskaper? Så typ inte någon av mina närmsta vänner, eller närmsta familj heller för den delen. Om jag vill överleva alltså! Någon krigare som vunnit Robinsson kanske? Dom måste ju vara bra på det mesta!

7. Har du kvar klädesplagg från då du var liten?
Ooohjaaa! Både saker jag fortfarande kan använda, typ tröjor och sådant som man växt tillsammans med. Och även sparat små kläder från när jag var riktigt liten!

8. Är du nöjd med din profilbild på Facebook?
Haha eh ja det är jag väl. Den är typ två eller tre år gammal så kanske inte så relevant, men byter man profilbild längre?? Känns inte så haha.

9. Vad väljer du, godis eller chips?
Oftast godis! Men finns det linschips är jag inte feg alltså.

10. Hur uppvaktar man dig?
Blooommoooor<3 Hehe inget är så fint som blommor! Sen uppskattar jag allt smått i vardagen, ett sms, en kommentar, ni vet sånt man kan göra för familj och vänner vilken dag som helst.

11. Har du rykten efter dig?
Nej det hoppas jag inte! Och det tror jag inte heller.

12. Din absolut sämsta egenskap?
Det kanske kan vara att jag behöver ha kontroll över allt och alla. Kan blir väldigt jobbigt för både mig och folk runt omkring ibland. Eller min PMS om man ens får kalla det egenskap?

13. Din bästa egenskap?
Mån om folk runt omkring mig och ibland kan faktiskt mitt kontrollbehov även vara det bästa jag har.

14. Kan man vara vän med sitt ex?
Det går ju inte att svara på. Det beror ju på person, situation, händelser, konsekvenser och verkligen allt!

15. Har du kysst en kompis?
Ja det har jag.

16. Hade du kunnat ha distansförhållande?
Alltså det första svaret som kommer upp i huvudet är nej. Men hade det verkligen blivit aktuellt så tror jag man hade fått lösa situationen. Är det värt att ge upp ett förhållande på grund av distans? Däremot tror jag inte jag hade gett mig in i ett förhållande som startar på distans!

17. Hur lång är du?
170 cm tror jag. Har inte mätt mig på år men kan knappast tänka mig att jag växt eller krympt haha.

18. En vacker person?
Janni Deler är väl ca något av det vackraste vi har i Sverige.

19. Ett boktips?
Oj, det var längesen jag läste en bra bok. Men skulle rekommendera alla att läsa Omgiven av idioter som jag läste i Spanien i våras, sjukt intressant!

20. Bäst just nu?
Höstmyset varje kväll hemma med tända ljus, filtar och mjukis i soffan, en kopp rykande varmt te och idol på TV:n.

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats