FREDAG OCH HELGENS GET AWAY | Sofie Alfrida

Sofie Alfrida

Annons

FREDAG OCH HELGENS GET AWAY

Helloooo friday! Vart i hela friden tog den här veckan vägen? Känns som att det var måndag igår! Men men, helg har man ju aldrig tackat nej till så jag är bara glad att den kom lika fort som den förra försvann! Idag jobbar jag lite drygt halvdag för att vi ska åka bort direkt efter jobbet. En liten weekend-getaway med familjen står på schemat och vi ska ta bilen ner till Småland där våra älskade vänner bor. Bilderna ni ser är från förra året när vi var där i september. Det har blivit lite som en tradition att vi åker ner en helg i september och kör all in på svampplock och fiska kräftor. Så det är väl ungefär vad som står på schemat, promenader i skogen, plocka svamp, äta god mat, fiska och äta kräftor (insjö), mysa framför brasan, spela spel osv. Jag älskar detta ställe, det är lite som en terapiplats för en storstadstjej som mig. Man kan koppla bort all stress och bara njuta av tillvaron, SÅ skönt. För mig som dessutom behöver plugga en hel del kom detta perfekt, för här kan jag verkligen fokusera på det till 110% utan att något avbryter eller att jag har någon tid som ska passas!

Jag tycker även att helgen känns mycket längre när man åker iväg fredag till söndag, man nyttjar som timmarna på ett helt annat sätt än om man är hemma. Jag har faktiskt packat ner kameran nu så jag ska försöka använda den lite och visa er denna fantastiska idyll som min kära “extrafamilj” bor på. Är redan sugen på att boka upp en till helg i höst då jag kan åka dit, lite doser av skog skadar ingen, eller hur? Ni kan hänga med på instastory under helgen också för där lär jag uppdatera kontinuerligt precis som vanligt! Sofiealfridablogg heter jag där! Så länge får ni ha en finfin fredag! PUSS<3

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats