TVÅ RIKTIGT HETA FILMTIPS | Sofie Alfrida

Sofie Alfrida

Annons

TVÅ RIKTIGT HETA FILMTIPS


“Ally har precis gett upp drömmen om att slå igenom som sångerska, när hon en dag upptäcks av musikern Jack som hjälper henne in i rampljuset. Men när Allys karriär äntligen börjar ta fart så håller deras relation på att rasera – samtidigt som Jack kämpar mot sina inre demoner…”

Den här filmen såg jag på bio i måndags. Jag hade hört en hel den om den innan både från sociala medier men också från min syster som såg den på premiären. Det vara bara positivt snack kring filmen så jag kände att jag verkligen ville se den asap. Och jag kan minst sagt säga att jag inte blev besviken. Vilken fantastisk historia dom fått ihop. Ibland förundras jag över hur det går att fånga så mycket känslor i en film, att två personer spelar så bra att varje liten del av en blir totalt fängslad. Den här storyn är sorglig, fin, rolig, känslosam, tragisk och vacker. Jag grät floder och det räcker att jag sätter på en låt från filmen så rycks alla känslor upp igen och jag vill bara lägga mig ner och gråta. Jag ger den här filmen 10 av 10, och jag rekommenderar (vill helst tvinga) alla att gå och se den. Lady Gaga och Bradley Cooper, ni är värda allt för det ni gör i den här filmen, helt fantastiskt! 

Clyde Sheltons värld rasar samman när frun och dottern mördas under ett inbrott. De skyldiga åtalas men på grund av en tveksam brottsundersökning tilldelas en av männen ett lindrigare straff. Det får Clyde att bestämma sig för att hämnas på alla som varit involverade i fallet.”

Filmtips nummer 2 är Law abiding citizen med Gerard Butler och Jamie Fox i huvudrollerna. Detta är en thriller/drama-film som tog mig med storm. Jag såg den i lördags kväll hemma med Rasmus och jäklar säger jag bara. Gillar man thriller med mycket känslor iblandat så ska man verkligen se den här. Den går från 0 till 100 minut ett och sedan är man fast. Den är extremt spännande och man sitter på nålar. Jag fick känslan av Prison Break med alla fängelsen, dödsstraff, smarta hjärnor osv. Älskar allt vad den här filmer innebär och som jag sa efteråt så vill jag ibland kunna hypnotiseras så man kan få glömma bort filmer och serier och sedan se dem igen som på nytt. Denna är en av de jag gärna hade fått osedd så jag kan uppleva den igen, SÅ jäkla spännande och bra!!

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats