ETT DYRT TRÄNINGSPASS | Sofie Alfrida

Sofie Alfrida

Annons

ETT DYRT TRÄNINGSPASS

Hej på er!
Det blev sent igår kväll… jag misslyckades med min ligga-i-sängen-senast-klockan-22-plan för denna veckan. Satte igång 100 projekt när jag kom hem efter träningen så glömde bort tiden totalt och kom väl i säng närmare midnatt istället, vilken skräll! Fick i alla fall vikt in all tvätt, började vika om och strukturera om hela garderoben, tog hand om middagen som jag lagat innan träningen, plockade, plockade och plockade. HUR mycket saker kan två människor dra fram på ett par dagar? Detta eviga plockande alltså… Sent blev det men jag hade Livet på läktarn som sällskap så jag var rätt nöjd ändå!  Mindre nöjd var jag med att mitt träningspass igår gick på 600 spänn… Det var ett jäkla dyrt träningspass alltså! Nej, det var inte träningen som kostade så mycket utan p-boten som satt på min bil när jag kom ut. Gaah, jag blev såå arg! Hade kört ett så bra pass, PT-pass nr 2 för veckan tillsammans med Isabelle, var verkligen så nöjd! Jag hade dessutom lagt en p-biljett i bilen från gymmet, men vad jag inte visste var att den bara gällde två timmar och jag var inne på gymmet lite längre än det. Men 600 kronor, är inte det lite väl när man 1. har lagt en korrekt p-biljett och 2. typ står några minuter över tiden??? Äeh, mitt humör gick från 100 till 0 ganska snabbt kan jag lova… Men men, det sved att lägga dem pengarna på något så jäkla onödigt, men vad ska man göra? Nu ska jag lusläsa varenda p-biljett jag lägger i bilen framöver. Inga fler onödiga utgifter tack!!

Ha en fin dag, det ska i alla fall jag! PUSS<3

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats