I HUVUDET PÅ EN IDIOT | Sofie Alfrida

Sofie Alfrida

Annons

I HUVUDET PÅ EN IDIOT

“Det är först när man ger upp som det blir nåt nytt, när man släpper taget tar man steget. Jag vet hur ont det gör när hoppet dör, men askan är den bästa jorden.”  “Stjärnfall, stjärnfallet är jag, och du är himlen jag föll från idag”    “Vilken tur att vi lever samtidigt jag och du, vilken tur att vi lever just nu jag och du”

Onsdagsmorgon och en halvsleten Sofie bakom datorskärmen. Hur mår ni? Jag är trött som en trebarnsmorsa klockan 22 en lördagskväll ungefär. Igår vart det sent och mitt liv är hektiskt som fan. Kan väl lugnt säga att livet kom ikapp mig igår, kände det hela dagen, jag var inte på topp. Allt går verkligen i ett, upp tidigt, iväg på jobb, vidare på möten, direkt på ärenden, träna, väl hemma är det mängder av plugg som väntar och inte en sekund över till att andas, äta, vila eller typ stanna upp och känna efter. När jag igår efter 12 aktiva timmar skulle jag göra mig i ordning för konsert och då brast allt. Fick panik och en ångestattack vilket var väldigt väldigt längesedan. Jag var ensam, blev rädd och ledsen, ville ge upp allt och lägga mig i fosterställning på golvet.

Efter nästan 2 timmar, några samtal senare, en tablett och kallt vatten så kunde jag klä på mig och komma iväg. Satt och skakade på spårvagnen och försökte koncentrera mig på att andas, kom 1 och en halv timma försent till dem jag skulle möta upp men hann i alla fall till konserten så det var ju i alla fall något. Det var Markus Krunegårds spelning på Pustervik och när han klev på scenen, spelar en låt och sedan kommer med förklaringen “För vi alla mår ju skit, eller hur?” så kände jag bara hur allt släppte för en stund, åh det var så skönt att få känna så mycket men samtidigt ingenting under hela spelningen, tack för det kära Krunegård.

Jag kom hem ganska sent och kände en gnista lycka bland alla ångesttankar och panikkänslor. Jag somnade ganska direkt i min favoritfamn och idag kändes det lite lite enklare att andas, vi får se hur det blir under dagen. Jag har plockat bort ett möte, träning och lite annat idag så att jag bara har jobb och plugg att fokusera på, måste tänka på mig själv och prioritera min tid.

Ta hand om er hjärtan, PUSS<3

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats