LOCKAR OCH SNAKE PRINT | Sofie Alfrida

Sofie Alfrida

Annons

LOCKAR OCH SNAKE PRINT

En vecka sedan idag, födelsedagsfirande för Johanna och en jäkla brak-kväll!! Körde på en ny topp med snakeprint, vill ha snakeprint på ca allt just nu!! Skor, byxor, toppar, jackor…. kan man ha för mycket?? Körde även på lockar i håret vilket inte händer allt för ofta! Är tyvärr för lat för att styla håret varje morgon, men vid speciella tillfällen är det roligt tycker jag!!

Idag är det fredag igen och som vanligt är ingen gladare än jag! Skickade in min inlämning för veckan igår och började till och med lite på nästa veckas litteratur! Idag har jag en lugn och kort dag på jobbet och sedan ska jag ta en välförtjänt helg, jäklar vilken vecka det varit…. Började även dagen med att få paket hem, nya bikinis låg i paketet, gissa om jag blev taggad!! Nu känns det ännu mer verkligt att jag snart åker på livets drömresa!!

I eftermiddag ska jag dra med min boy på lite ärenden, det sista inför advent ska inhandlas och även lite tavelramar vill jag försöka få tag på! Sedan ska jag träna och i kväll ska jag mysa med pojkvän och bästis, adventspynta och äta lussebullar, SOM jag längtat! Imorgon är det ju äääntligen december och vi har överlevt hela november även detta år, applåd till oss!

Nej nu ska jag hälla upp en rykande kopp kaffe och sedan starta den här trevliga, fina fredagen! Ha det bäst, PUSS<3

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats