VAD HAR HÄNT I HELGEN? | Sofie Alfrida

Sofie Alfrida

Annons

VAD HAR HÄNT I HELGEN?

 Såhär såg jag ut i fredags när jag strosade runt på jobbet. Snyggade till mig med kjol och klackar, det är inte varje dag det händer faktiskt! Älskar den här kjolen men använder den allt för sällan, herregud jag hade till och med glömt att jag hade den! Men hittade den längst in i garderoben och kände att den passade utmärkt till en fredagsoutfit! Jag tog en kort jobbdag och mötte upp Rasmus på Allum efter jobbet för att springa lite ärenden inför adventshelgen. Jag hade några sista inköp att göra för att få det fint hemma. Sedan mötte jag upp Mimmi så åkte vi och tränade, såå skönt att träna på fredagar tycker jag, då känner man sig lixom redo för helgen!

Efter träningen åkte vi tillsammans med boysen till ica och handlade kvällens middag som blev hamburgare, halloumiburgare och räfflade potatisar i ugn. Mumma. Killarna stod för maten medans vi pyntade lägenheten, precis så som det ska vara. Resten av kvällen spelade vi spel, kollade handboll, lyssnade på julmusik och åt god mat! Tog inte en enda bild, njöt bara av livet och mina bästa människor<3  Även på lördagen fick jag till lite träning, vid 10 körde jag och Mimmi igång. Det fick bli bandet, trappan och lite rehab för min del, kände att ryggen behövde lite paus från tung träning! Vid lunch åkte vi ut till Hönö där killarna spelade cup, det var futsal-turnering vilket var väldigt roligt att kolla på och det blev allt några vinster!! När vi kom ut på eftermiddagen såg himlen ut som ovan, jisses vad vackert! Såg ut som om hela himlen brann! Tänk om det kunde vara så fint istället för regn och blåst som Göteborg annars gärna bjuder på…!  På kvällen bokade Mimmi en bowlingbana åt oss och det bjöds på en timmas bowling som avslut på dagen. Tycker verkligen bowling är en mysig aktivitet. Sämre blir det ju inte av att jag gick och vann allt, igen! Blir lika förvånad varje gång haha, ingen aning om hur jag lyckas, men tydligen så får jag till det ibland! Mindre roligt var det nog för Rasmus som kom sist efter både mig och Mimmi, hehe!  Skönheten själv, älskar dig fina fina vännen<3 Tänk att vi vart vänner nästan hela livet? Vi gick till och med på dagis ihop! Har en skitsöt bild på oss när vi är typ tre år och sitter i sandlådan haha!  I söndags var det första advent och ingen var lyckligare än mig för det<3 Jag och min kärlek startade dagen med en riktig mysfrulle. Kokade gröt, som vi åt med socker och kanel. Lyxade med varsin saffransbulle och drack givetvis kaffe till. Tände kalenderljuset och alla andra juleljus jag ställt fram och så tittade vi på andra avsnittet av julkalendern! Jag tänker aldrig bli för gammal för några som helst jultraditioner, chokladkalender och TV-kalender ska hänga med så länge jag lever! Någon som kör på samma?

Efter lite, eller ganska långt, frukostmys så satte jag igång att pula lite i lägenheten. Alltid är det något som ska fixas med eller städas eller pyntas, men kan hålla på sådär i all evighet som inte mig emot! Kilade även över till min gammelfarmor och lämnade en Maraboukalender till henne. Hon äter en ruta Marabou varje kväll så när jag hittade en Maraboukalender så var jag bara tvungen att köpa en till min fina gammelfarmor. Hon är snart 100 år tanten, och fortfarande bor hon hemma och är pigg som en lärka. Hon är för härlig hon! Glad blev hon i alla fall, fina farmor.  På kvällen åkte jag hem till mamma och pappa för söndagsmiddag. Det blev laxtacos vilket var såååå jäkla gott! Sedan åkte hela familjen hem till våra kusiner där vi blev bjudna på en liten adventsfika och så lottade vi julklappar. Vi har en mysig julklappstradition som vi har kört i flera år nu, så igår var förberedelserna inför den! Vi smygkollade lite handboll i bakgrunden också, sååå gött att tjejerna fick ta hem en seger! Efter ett par timmars mys så kände jag att jag ville komma hem för att somna i tid, jag visste att det var en lång måndag som väntade och jag behöver mina timmars sömn!

Kom hem till en fifa-spelande kille som inte var på världens bästa humör så jag satte mig med plugg ett tag och sedan avslutade vi helgen med ett avsnitt av Bron. Har tvingat Rasmus att börja kolla på den serien, jag har sett hela men tydligen glömt bort allt?? Så nu ser vi om den och vi har snart sett halva säsong ett, tror faktiskt att den går hem hos Rasmus trots att det är en svensk serie. Tydligen ingen hit enligt honom??

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats