EN FREDAG I DECEMBER | Sofie Alfrida

Sofie Alfrida

Annons

EN FREDAG I DECEMBER

Godmorgon på er hjärtan<3 Fredagen är här och ytterligare en vecka har sprungit förbi. Det känns så skönt att den här veckan ändå gick relativt fort och att jag nu har en lugn helg att se fram emot där jag ska försöka lägga jobb och plugg åt sidan samt trappa ner på tempot en aning. Ikväll väntar mys med Mimmi och Isabelle. Vi ska först träna och efter det äta något gott till finalen av idol. Funderar över vad jag är sugen på, har att göra med två vegetarianer ikväll så kan ju inte få runt och bli sugen på en god köttbit direkt, får försöka styra mattankarna åt annat håll. Typ halloumi-tacos är ju riktigt smarrigt!   Eller kanske något i den här stilen? Ett glas vin till en god sallad, potatisgratäng, ugnsbakat bröd och rostbiff. Så kan vi bara byta ut rostbiff mot något vego, låter väl gott?? Ser jäkligt gott ut faktiskt haha, detta är från en middag tidigt i höstas. Typ den första middagen vi fick duka upp inne istället för på min uteplats. Jäklar ja, tänk när vi kan börja ha grillkvällar ute igen…!! DET är ett bra tag kvar så låt oss fokusera på allt mys vi ska ha inne istället 😉 Nuuu ska jag ta tag i att jobba lite, något ordentligt måste man ju göra även om det är fredag, inte sant?? Men tror denna jobbdag kommer gå smidigt fram och sedan ska jag ta ett djupt andetag och andas in helgen. Ska ni göra något mysigt i helgen? Se till att mysa ordentligt!! Det ska i alla fall jag, vi ses på instagram under helgen, PUSS på er<3

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats