MIN HELG OCH HÄLSNING FRÅN SJUKSTUGAN | Sofie Alfrida

Sofie Alfrida

Annons

MIN HELG OCH HÄLSNING FRÅN SJUKSTUGAN

God dag kära hjärtan<3 Från en sjukling på soffan. Tredje dagen jag ligger här nu och det börjar bli tröttsamt vill jag lova. Mår äntligen lite bättre idag har orkat bädda sängen och lite annat som gör mig på bättre humör & tänkte därför också orka mig på att skriva lite, det mår jag ju bra av! Nej men söndagen och måndagen har inte vart roliga dagar, jag har legat hemma med feber och en rejäl förkylning. Började känna mig krasslig redan i fredags men tänkte inte så mycket på det, under lördagen var det rätt lugnt men på lördag kväll sa det poff och så var jag vrålförkyld, hur är det ens möjligt att det bara får från 0 till 100 haha? Hur som haver så blev det soffläge på söndag och måndag för min del, har inte orkat mer än att sova, se på tv och peta i mig lite mat.

Idag är det betydligt bättre, jag har som sagt orkat mig ur soffan för att pula lite i lägenheten och jag har till och med fått gjort en del plugg vilket var nödvändigt trots sjukdom… Men så är det! Jag har ju turen idag att musikhjälpen även startade igår kväll så det har stått på på TV:n exakt hela dagen. Det är årets mysigaste TV-vecka så att få en heldag med dem är inte mig emot.

För er del så tänkte jag visa mina tre höjdpunkter från helgen som gått. Häng med nedan! I fredags efter jobbet så åkte jag med mamma  till gymmet och körde halva fredagspasset med henne, hann med 45 min styrketräning i grupp. Sedan kom Isabelle och Mimmi som jag skulle träna med, så vi körde en timmas ben. Jag var rätt mör efter det vill jag lova. Så att vi sedan lagade en god halloumitacos som vi åt framför Idol-finalen gjorde oss ingenting. Grymma Sebastian vann hela idol, heja heja! Jag tyckte dock att Kadiatou var bättre i finalen, men båda var verkligen värda att vinna så för mig spelade det inte så stor roll!  Hade en ypperligt trevlig kväll med dessa mysiga damer. Blev till och med en sleepover för mig och Mimmi, det var inte igår vi drog en spontan sova över, så det var väldigt mysigt!! Vi blev väckta strax efter 8 på lördagen av att killarna kom hem med lite väskor åt oss. Så det var bara att kliva upp, hade väl önskat någon timma till kanske men men. Vi fångade dagen i alla fall, som man så fint säger!  Anledningen till att det blev en så tidig morgon var att killarna hade cup i Partille Arena. Vi tog det dock lite lugnt hemma med frukost osv innan vi åkte mot arenan för att heja på! Men vi hann ändå till första matchen, trots att vi kan vara ca de långsammaste som vandrar på denna jord ibland hehe. Blev några vinster, några snygga mål och några skyttekungar så en bra cup helt enkelt!  Stolle 1 och 2 på bänken, så mycket kärlek jag känner för dessa två! Heja er. Efter en hel förmiddag i arenan så tog vi en sen lunch på McDonalds. Min lillebror var även med så det var extra mysigt! Innan vi skulle på middag till mormor och morfar så svängde vi förbi Allum för lite ärenden. Bland annat en julgransfot skulle inhandlas och så blev det en akut rush för Rasmus till systemet när vi insåg fem i tre att vi behövde öl till kvällen haha. Vad man gör för öl osv……  Efter middag, ost och kex samt glass och kaffe (rullade hem…) så kom Mimmi och Tobbe över på lite julbaksmys. Vi spelade spel och bakade pepparkakor kvällen lång<3 Blev faktiskt en hel del pepparkakor som vi dekorerade supersnyggt, haha, näe absolut inte! Men roligt hade vi i alla fall och nu är första delen i julbaket gjort, kvar är lussebullar, godis och en & annan kaka!   Måste faktiskt säga att jag hann med en hel del trots att min helg typ tog slut efter lördagen… låg ju sjuk hela söndagen så där hände det inte ett skit. Men min fredag och lördag fick väga upp söndagen helt enkelt. Lite träning, lite fotboll, lite mys, god mat, vänner och familj. Exakt så trevligt som man kan ha det, eller vad säger ni? Orkade faktiskt sätta upp min lilla minigran i söndags. Rasmus hade vart och köpt en riktig men liten gran till mig i veckan, blev löjligt glad<3 Så den fick jag upp i söndags kväll med lite ljus, glitter och julkulor i. Ska försöka fota den så får ni se, den är hur gullig som helst. Och det är ingen jul utan en julgran enligt mig<3

Nu ska jag vila lite på soffan, se på musikhjälpen och dricka en kopp te innan Rasmus kommer och hämtar mig. Då ska vi vaccinera oss och sedan ha en myskväll. PUSS på er<3

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats