VECKAN FÖRE DOPPAREDAN | Sofie Alfrida

Sofie Alfrida

Annons

VECKAN FÖRE DOPPAREDAN

God morgon måndag på er!
Här inne har det vart lite krasslig uppdatering kan man ju minst sagt säga. Förra veckan var inte min bästa vecka om man säger så… Jag var sjuk och mådde inte alls bra, så det känns skönt att ha fått en lugn helg med noll krav och nu startar en ny mysig vecka så jag kan strunta i förra veckan. Jag tänkte komma med lite ny härlig uppdatering och få lite julkänsla även här inne! Och som vanligt så vill jag starta måndagen med att strukturera upp veckan. Det är ju verkligen veckan före dopparedan! Så här kommer mina planer<3 

Måndag 17 december
Tidigt på jobbet, nu är det slutspurten innan en lång ledighet väntar!
Tandläkaren, återbesök efter att jag tog ut tandställningen!
Ärenden
Plugg, näst sista inlämningen nu!!

Tisdag 18 december
Jultemadag #1 på jobbet. Det ska pysslas, bakas, sjungas, stöpas ljus m.m!
Försöka få klart veckans inlämning!!
Myskväll med min kärlek. Han önskar god middag och mys så det ska vi gotta oss med en vanlig tisdag<3

Onsdag 19 december
Jultemadag #2 på jobbet, samma mysiga saker som dagen innan<3
Efter jobbet ska jag, förhoppningsvis, iväg på en intervju där jag ska hålla i intervjun. Det är för det sista skolarbetet jag gör.

Torsdag 20 december
Den absolut sista dagen på jobbet för det här året, jisses vad fort tiden har gått… känns helt sjukt att säga sista jobbdagen på året??
På kvällen ska vi ha lite jul-AW med jobbet, det ska bli ett mysigt avslut på detta jobb-året med alla kollegor!

Fredag 21 december & lördag 22 december
Och HÄR startar min månadslånga ledighet!! Jag har inte riktigt planerat vad jag ska göra när. Men under fredag och lördag så ska jag laga köttbullar till julbordet, handla julklappar, tvätta, slå in klappar, julstäda, åka lite ärenden inför den stundande resan och annat småfix! Jag TROR det lutar åt stan och handling på fredag och tvätt, fix hemma och köttbullar på lördagen. Det jag vet 100% är att jag ska fira Linnéa på fredagskvällen!

Söndag 23 december
Dagen innan julafton ska jag åka hem till mina föräldrar. Vi ska fixa det sista inför julafton tillsammans, mysa hela dagen och göra det man gör dagen innan julafton. Kanske göra lite smällkarameller, slå in de sista klapparna, skriva något julrim och sist, men inte minst, uppesittarkväll! SOM jag längtar, detta mys är det bästa mys som finns, utan tvekan<3

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats