EN TREDJE ADVENTSHELG | Sofie Alfrida

Sofie Alfrida

Annons

EN TREDJE ADVENTSHELG

Såhär i December vill vi väl alla ha det supermysigt dagarna i ända? Om inte alla så i alla fall jag. Jag försöker få till mys så ofta jag kan! Därför hade jag styrt upp en hel julmyshelg i helgen, det var ju tredje advent så varför inte? I fredags så avslutade jag lite plugg och sedan kom Mimmi hit, vi drog igång att baka julgodis för hela slanten. Daimfudge och julkola med havssalt, båda blev succé och jag längtar till julafton kan jag lugnt säga då det är dags att frossa i allt! På söndagen hade jag och Rasmus bjudit in våra familjer på adventsfika så lördagen gick åt till att baka det sista! Saffranskladdkaka, pepparkakor och julgodis var fixat, glögg, skumtomtar och julmust var inhandlat. Vad saknas då? Jooo lussebullar så klart!! Troligtvis min favoritsötsak kring julen. Jag hade bjudit hem Johanna på lite julbak så vi gick all in i flera timmar och det hela slutade med ett hav av grymt goda lussebullar! Efter en hel del bak både fredag och lördag tog vi en paus från hemmet. Vi åkte för att kolla när boysen spelade futsal, en minst sagt hetsig match…. & kvällen spenderades på soffan, lugnt och mysigt!   På söndag morgon vaknade jag vid 9-tiden pigg och redo att ta tag i all städning. Jag började med att städa badrummet & sedan slänga all återvinning. Jag bar ner en massa skrot till källaren och diskade upp & skrubbade köket, såå tillfredsställande haha. Hade givetvis musikhjälpen på i bakgrunden hela tiden. Känns för övrigt såå tomt utan musikhjälpen just nu… bästa sällskapet verkligen!! Sidospår – det blev kliniskt rent i lägenheten i alla fall och dags för adventsmys! Älskar hur mysig min lägenhet har blivit med allt julpynt och alla ljus. Har både ljusslingor och levande ljus över allt, pricken över i är verkligen den lilla minigranen jag har pyntat med ljus och minikulor, tycker ni inte det är gulligt?

Det blev en supermysig kväll med familjerna och jag blev proppmätt på allt godis, glögg och kaffe. Ska bjuda in till mer familjemys, nästa gång kanske blir till alla hjärtans dag?? Tänk vad mysigt<3 Men först har vi hela julen kvar, DET ser jag fram emot! Nu ska jag mysa ner mig här hemma, jag har pluggat klart och ska se dagens avsnitt av julkalendern! Ha en finfin kväll hjärtan, PUSS<3

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats