JUL PÅ LISEBERG | Sofie Alfrida

Sofie Alfrida

Annons

JUL PÅ LISEBERG

Julstämningen har infunnit sig till 110% och jag börjar även känna hur lugnet kommer krypandes. För drygt en vecka sedan var jag tillsammans med min killes familj på Liseberg. Jul på Liseberg är för mig ett måste för att komma i ordentlig julstämning & det var verkligen mysigt även detta år, aldrig blir man besviken på vårt fina Liseberg. Miljontals ljus, snö, en massa små stånd där man kan köpa allt du kan tänka dig, god mat, pynt och mycket mer. Ni som vet, ni vet! Vi strosade runt, spelade på lite hjul, testade några femkampsgrenar, köpte mat och lite gottis. Självklart besökte vi tomtefar och hans verkstad, skrev önskelistor och lyssnade på julmusik. Så fint så<3

Just nu befinner jag mig hemma hos mamma och pappa där tanken är att vi ska fira julafton imorgon. Mamma är inte helt kry idag så jag håller alla mina tummar att hon ska känna sig bättre imorgon och att ingen annan blir dålig under natten. Snälla tomten, det är verkligen det jag önskar mig mest, att vi alla ska få fira julafton tillsammans<3 Idag under dagen har jag hjälpt till med en massa mat här, vi har griljerat skinkan, kokat och glazeat revbensspjäll, bakat vörtbröd och det sista julgodiset, mums! Verkligen sista rycket såhär dan före dopparedan. Det jag har kvar att göra innan det är dags att bänka sig framför bingolotto är att slå in de sista klapparna, vika klart julservetterna som i år blir i form av julgranar, skriva lite julrim och sist, men inte minst, duka fram fika med det nybakade vörtbrödet och julskinkan, mums!!

Gissar att ca hela Sverige kommer sitta framför tv:n och spela bingo i kväll? Det är ju trots allt tradition. Så lycka till vänner och God Jul på er!

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats