THE BARN & VECKAN SOM KOMMER | Sofie Alfrida

Sofie Alfrida

Annons

THE BARN & VECKAN SOM KOMMER


God morgon hjärtan! Måndag är tillbaka & en ny liten vecka ska kickas igång! Det gör vi med dessa mumsiga bilder från en middag i förra veckan. Det var mycket firanden under veckan som gick & ett av dem blev på The Barn för att fira lite kärlek & bröllopsdag<3 Burgarna på The Barn skojar man inte bort i första taget, sådär perfekt luftiga, lite röda & med såå goda tillbehör!! Kolla bara in pommesen som jag doppade i tryffelmayo… ärligt:))) Nej hett tips om ni vill ha något trevligt, gott och ganska simpelt ställe att gå till i Göteborg! Nu till veckan vi har framför oss!

Måndag 9 september – Det är måndag & jag skulle idag egentligen följt med Malin till en studio för hon ska tatuera sig men tiden blev inställd. Istället tänkte vi ses på promenad & prata om livet! Jag ska också ett par ärenden till stan idag!

Tisdag 10 september – Förhoppningsvis känner jag mig redo att träna på gymmet igen. Jag mådde ju rätt pissigt förra veckan & har inte känt mig tillräckligt bra för att gå tillbaka till träning, men nu så! Så då blir det ett pass på gymmet & lite matprepp inför veckan!

Onsdag 11 september – Den här veckan är faktiskt rätt så tom på planer. Då jag dels känner att jag vill hinna ifatt med lite to-dos & dels vill lägga fokus på mig själv. Ta det lugnt, göra småsaker jag mår bra av & inte stressa runt på en massa grejer! Lägg fokus på jobb, träning, rutiner & mig själv! Så onsdag – jobb, promenad, sitta med datorn & göra diverse grejer, läsa bok!

Torsdag 12 september – Jobb & en sväng till gymet känns lockande! Vill också sätta mig ner & måla mandala! Jag mår SÅ bra av det, det är sådan mindfulness för mig men får så sällan ro & tid att göra det… Det verkar som att det ska regna på torsdag med så det blir perfekt att tända ljus, dricka te, lyssna på en podd & måla<3

Fredag 13 september – Ja ni hör ju, fredag den 13onde…! Tror ni på sånt? Jag kan inte låta bli att lägga lite vikt vid det men jag tror inte det händer något direkt! Jag har jobb på dagen & på kvällen har Rasmus match, jag får se om jag väljer att lägga min fredagskväll på fotboll eller om jag gör något annat!

Lördag & söndag – Jag har inte några större planer till helgen heller! Vi ska på en middag på lördagen men inget mer än så är planerat. Jag är sugen på att promenera till något mysigt ställe & äta söndagsfrukost på! Det kanske kan vara en liten helgplan<3

Hoppas ni får en bra start på veckan! PUSS<3

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats