MIN HELG I BILDER | Sofie Alfrida

Sofie Alfrida

Annons

MIN HELG I BILDER

Hej på er, hoppas ni har en bra tisdag! Jag har en betydligt bättre dag än igår då jag var så grå och deppig verkligen hela dagen. När jag kom hem från jobbet gick jag ut på en promenad i typ 30 minuter och sedan gjorde jag lite pilates hemma, det var så skönt att bara få röra på kroppen, lyssna på en podd och skaka av mig dagens damm. Efter en dusch slängde jag mig på soffan och började kolla på La casa de papel som varenda människa snackar om. Såg två avsnitt och den verkar riktigt bra! Jag somnade innan klockan slagit 22, var verkligen riktigt trött igår! Idag har jag som sagt bättre energi och ska snart åka från jobbet för att träna. Det blir 1h bodypump, är riktigt sugen på att svettas och ta ut mig ordentligt!

Här kommer också lite bilder från min helg, vad hade jag för mig fredag, lördag och söndag?   I fredags vankades det ju kräftskiva som jag redan skrivit om. Det vart riktigt trevligt och vi blev en hel hög då vi är ganska många när släkten samlas. Det var dock inga barn med så det var betydligt lugnare än vad det kan vara vissa andra gånger. På både gott och ont, jag älskar ju när kidsen är med men det var också väldigt trevligt att alla kunde sitta ner och äta i lugn och ro! Vi åt skaldjur i mängder, sjöng visor och drack snaps, precis som det ska vara!  På lördagen vaknade jag och mådde bra men det vände snabbt då jag fick ett utbrott från min vanliga hudsjukdom som kommer och går som fasen den vill. Jag tog några av akuttabletterna och på bilden ovan är det bara lite grann kvar över ögonen och läpparna, man ser lite svullnad. Men vi var hur som helst och kollade på Rasmus match i höstsolen, tyvärr blev det förlust men det var skönt för min kropp att komma ut i lite frisk luft.

Efter fotboll bestämde vi oss för att äta en sen lunch/middag på Gula Villan. Jag tog en Carbonara och adderade grillad halloumi, SÅ jäkla gott!! Med lite färsk sallad och riven parmesan på toppen slank det ner snabbt som bara den! Sedan åkte vi i samlad trupp hem till oss och spelade spel. Vi älskar att spela spel om ni inte har förstått det hehe. Vi spelade sequence och skippo, love it! 

  Som avslut på en lugn lördag gick vi på kvällsbio. Jag var sugen på en fartfylld film så vi valde An angel has fallen och jäklar vilken bra film!! Huvudrollerna spelas av Gerard Butler och Morgan Freeman vilka båda två är helt fantastiska skådespelare! Nej det sjuttone mig en grym bio vi valde! Den var slut efter 12 så det bar raka vägen hem till sängen efteråt. 

På söndagen var vi bjudna hem till några familjevänner på lunch och jag tog på mig min favvo-outfit. Oversize-skjorta och mom-jeans. Till det hade jag ett par ballerina från Vagabond och ett armband i lite “coolare” modell som jag fått i present. Tyckte det gjorde susen med en liten gul detalj! Min kärlek och jag på väg till Kullavik. Det är ändå en bra bit från stan alltså, man tror att allt är centralt men så fort man ska ut mot havet i Göteborg så är det en bra bit att åka. Tror det tog ca 30 minuter ut till Kullavik. Det är väl inte överdrivet långt men ni förstår, inte 10 min direkt. 

  Våra kompisar bor verkligen helt fantastiskt fint här med utsikt mot havet och såå underbar uteplats med växthus och allt. Vi kunde till och med sitta ute under lunchen då solen tittade fram och det faktiskt var riktigt skönt!  Vi åt en jättegod lunch, en hemlagad gratäng med korv och till det hemlagat lyxigt potatismos, yuum. Husmanskost i perfektion! 

Till efterrätt fick vi den här grymma äppelpajen tillsammans med glass. Och jag ska vara helt ärlig med er, jag är inte ett stort fan av paj, varken matpaj eller efterrättspaj men woow den här äppelpajen alltså!! Det var riktigt gott när allt toppades med ett lager “pajdeg” av havregryn. Klämde i mig en rejäl bit kan jag lova hehe.  På kvällen spelade Sverige mot Norge så det var inget snack om saken mer än att det var dags för fotbollssöndag i soffan. Vi tände ljus och dukade upp med baguette och grillad kyckling, så enkelt men ack så gott! Matchen slutade 1-1 så tyvärr ingen vinst här heller men det var i alla fall ett kryss till Sveriges fördel! 

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats