DIG A LITTLE DEEPER - part two | Sofie Alfrida

Sofie Alfrida

Annons

DIG A LITTLE DEEPER – part two

1. Gillar du stark mat? – Jag avskyr stark mat!!

2. Film alla borde se? – Oj wow, jag vill inte ens säga en, finns SÅ mycket bra filmer. Men senaste bästa jag såg är ju En oväntad vänskap. 

3. Bok alla borde läsa? – Jag älskar helt ärligt alla hunger games böcker, jag lästa dem på engelska, bästa!!

4. Har du en dagbok eller notisbok? – Inte en fysisk, jag använder bloggen som min dagbok och det älskar jag. Det var typ anledningen till att jag började!

5. Vad har du för stjärntecken? – Tvilling!

6. Hur visar du för någon att du älskar dem? – Genom att ge hela mig till dem, förstår ni vad jag menar? Höra av mig, bry mig, uppskatta dem osv. Sedan lite extra uppmuntran ibland så klart!

7. Vad är du rädd för? – Döden, är så jävla rädd för döden. Att förlora de jag älskar och att försvinna från de jag älskar.

8. Instakonto som du följer flitigt? – Just nu Rebecca Stella pga bröllop hehe. Men annars älskar jag systrarna Delérs konton!

9. En “kultur”-upplevelse som påverkat dig på sistone? – P!NKs konsert!! Har inte ord för det.

10. Vad är din favoritdoft? – Är verkligen en sådan person som har typ minnen i dofter. Men typ doften av utomlands asså, svårslaget!

11. Om pengar inte spelade in, hur hade du levt ditt liv? – Jag hade rest mycket mer, jag hade köpt en trea tillsammans med min pojkvän och sedan börjat bygga mitt drömhus från scratch. Jag hade gjort mer “volontärarbete” och mer småsaker jag älskar när livet inte kräver en inkomst. Jag hade prioriterat ganska annorlunda tror jag och försökt stressa mindre.

12. Hitta på ett eget ord, vad betyder det? – Men går det ens? Fan va svårt haha… jag hade nog velat ha fler ord som kunde förklara känslotillstånd. Typ när man inte hittar ord för vad man känner.

13. Pool eller hav? – Hav, lätt.

14. Har du sett ett stjärnfall? Vad önskade du? – Jag har sett ganska många stjärnfall faktiskt. En sak jag minns att jag önskade var att jag ville bli ihop med killen jag var kär i i skolan, och det blev jag också sen haha! Detta var typ i femman!

15. Vad ångrar du? – Inte så mycket faktiskt! Tycker inte man ska ångra så mycket, i så fall ångrar jag nog mer saker jag inte har gjort. Ex. så hade jag verkligen velat kunna dansa, så jag ångrar att jag inte började dansa när jag var barn!

16. En viktig sak du vill lära dina barn? – Att visa respekt för andra människor. Det VÄRSTA jag vet är barn som har noll respekt för andra.

17. Om du skulle skaffa en tatuering, vad skulle det vara och vart skulle du sätta den? – Jag gjorde ju nyss tatuering 4 och 5 (som jag för övrigt glömt visa) och det var dem jag tänkt på länge. En på foten/vaden och en på insidan överarmen. Om jag skulle göra en till så tror jag det blir på insidan av underarmen.

18. Vart känner du dig mest trygg? – Hemma med min pojkvän, hos mormor och morfar eller i mitt barndomshem.

19. Något du skulle vilja övervinna? – Min ångest helt klart. Men tror den är svår att övervinna, det är ju lixom något jag har och får lära mig leva med.

20. Om du kunde resa till vilken era som helst, vilken skulle du välja? – Ehm jäklar vad svårt?? Asså dels hade jag velat vara ungdom på 80-talet, fatta vad kul!! Men jag hade också typ velat åka tillbaka lååångt långt i tiden och typ besöka vikingatiden eller 1700-talet, hur ball hade inte det vart att se?!

21. Vilken emoji använder du mest? – Helt klart det vanliga röda hjärtat, no doubt. Men av gubbarna så är det nog skrattgubben haha.

22. Vilken årstid gillar du bäst och varför ? – Sommar!!!!??? Behöver man ens förklara varför? Allt är bara lite bättre, lite härligare och lite gladare på sommaren! 

23. Hur skulle du spendera en perfekt dag? – Vakna utvilad runt 8, äta frukost och dricka kaffe framför nyhetsmorgon. Uppdatera bloggen och vid 10 göra mig i ordning. Ute är det sommarvärme och vi åker ett stort gäng till havet, badar, äter matsäck, läser bok och tar det lugnt. På eftermiddagen tar jag en promenad och sedan blir det grillkväll med familj/vänner där vi äter riktigt god mat och spelar spel långt in på natten.

24. Låten som får dig upp på dansgolvet? – Gamla klassiker, Håkan eller Shape of you<3 

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats