ONE YEAR DATE NIGHT | Sofie Alfrida

Sofie Alfrida

Annons

ONE YEAR DATE NIGHT

God morgon hjärtan!
Det är redan fredag igen?? Alltså hjälp vad veckorna springer förbi, tycker inte ni också det går snabbt? Kändes som jag nyss skrev att det var fredag… Hur som haver, det är väl supertrevligt att fredagen är här, jag älskar ju som ni säkert vet fredagar. Då är alla lite gladare, lite mer peppade, lite trevligare och härligare. Man känner hela fredagsviben lixom! 

Bilderna ni ser ovan är från förra veckan då min pojkvän överraskade mig med en massa fint på vår 1-årsdag. Tyvärr blev jag sjuk & låg hemma hela dagen men han gjorde så fint ändå. Fick en hel korg med småsaker jag pratat om den senaste tiden, en av de finaste presenterna man kan få. För mig är halva presenten att han är uppmärksam, lyssnar, ser småsaker osv. Ex som att mitt favoritdoftljus som sprakar hade börjat ta slut, då hade han lagt märke till det och köpt ett nytt. Kärlek ändå<3 Jag fick också ett såå fint kort och rosor som fortfarande blommar i fönstret, en ros för varje år vi känt varandra! På kvällen ordnade han date hemma i köket, tände ljus, köpte räkor och vin som vi njöt av tillsammans. Fina, älskade människa! Imorgon ska vi på dejt igen. Han frågade igår om vi inte kunde ta en förmiddagsdejt med brunch & ingen blev gladare än jag. Vi hinner knappt ses på veckorna då båda jobbar mycket, jag tränar på gymmet och han tränar fotboll typ varje dag. Vi ses kanske 1-2 timmar innan vi ska sova vilket gör att helgerna blir väldigt värdefull tid för oss. Nu ska jag iväg på lite jobb på söndag och lördag kväll ska vi inte heller vara tillsammans så jag var lite deppad över det, men när han föreslog date-dag så blev livet genast toppen. Ikväll väntar fotbollsmatch så då får jag heja från läktaren! Vad ska du göra i helgen? Vad är det lilla som du ser fram emot?

Nu ska jag sätta på en kopp kaffe och sedan starta den här fredagen! Ha en fin helg, PUSS<3 

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats