#100GLUTECHALLENGE | Sofie Alfrida

Sofie Alfrida

Annons

#100GLUTECHALLENGE

God morgon på er!
Det är söndag & jag har vart vaken en timma ungefär, ätit frukost framför nyhetsmorgon och såklart kokat mig en kopp kaffe. Jag har ju dragit ner på mitt kaffedrickande rejält men morgonkoppen är fortfarande ett måste och ack så god så den sitter jag och njuter av nu. Idag har jag lite jobb på förmiddagen som jag ska iväg på strax & i eftermiddag har vi inga större planer. Jag hade velat gå en promenad och spela spel ikväll. Jag ska också förbereda min morgonjuice inför veckan, pressar ju egen sellerijuice som jag startar dagen med!

Något annat jag tänkte starta med är #100glutechallenge i 30 dagar OCH jag vill att ni hänger på!! Jag försöker ju träna 4 gånger i veckan + promenader men nu vill jag även addera detta! Jag följer blogilates på youtube och hon lägger ut olika pilatespass och olika challenges som verkligen är SÅ bra och detta är den senaste challengen som hon lagt ut. Utmaningen går ut på att man gör 30 olika övningar, en varje dag med 100 reps (kan antingen vara 100 totalt eller 100/ben) där fokus ligger på rumpa och muskulaturen runt om för att stärka/forma/lyfta rumpan och musklerna intill, exempel insida lår som är lätt att glömma bort annars men som verkligen bör vara stark! 

Hur som helst! Jag ska börja imorgon, 16 september & köra varje dag fram tills 15 oktober. Jag tror det kan blir riktigt tufft men också SÅ kul!! Antingen så sparar man ner bilden nedan och kör efter den eller så går man in på blogilates youtube och kör tillsammans med hennes videos. Det kommer jag att göra. Det finns en video per dag så det är bara att starta från nummer 1. Det som är bra med att köra med videos är ju att man ser exakt teknik osv om man är lite osäker hur man ska göra övningen! Hoppas ni vill köra detta ihop med mig! Spara bilden och ha som bakgrundsbild så glömmer ni inte bort! Har man inte tid att gå till gymmet så kör i vardagsrummet, är man ute på promenad så stanna och kör på vägen, eller kör före/efter din andra träning, kör på rasten i skolan eller på jobbet. Det går ju verkligen att köra vart som helst, inte sant? Let’s get a strong booty my friends.

Nu ska jag göra mig i ordning för dagen och hoppas att jag inte blåser bort i stormen på utsidan! Ha en fin & skön söndag allihopa, PUSS<3

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats