NEW WEEK - NEW PLANS | Sofie Alfrida

Sofie Alfrida

Annons

NEW WEEK – NEW PLANS

Hej på er!
Som vanligt så börjar jag min vecka med att strukturera upp dagarna & som vanligt så delar jag det här. Jag är nyss hemkommen från dagens arbetet och har ätit en tidig middag så jag är fylld med energi tills dagens träning. Jag ska sno skjuts av min bf när han åker runt 18-tiden tänkte jag. Idag står dag 1 av glutechallenge på träningsschemat och efter det ska jag köra 1h cirkelfys, ett av mina favvopass på gymmet faktiskt! Idag ska jag få träna med min mami, vi körde ofta ihop förr men får inte till det lika ofta längre så det ska bli väldigt mysigt! Nu till veckans planer. 

Måndag – Jobb som är avklarat samt träning som ni läste ovan! 

Tisdag – Fix-dag för hemmet. Ni vet, bädda rent, dammsuga, damma, rensa, plocka osv. Hatkärlek! Skivstångspass på kvällen. 

Onsdag – Jobba & tvätta är två måsten. Jag vill också försöka skriva ihop lite texter och jobba vid datorn. Hinner jag med en promenad vore det riktigt skönt också!

Torsdag – Jobb & sedan ska jag möta upp Alva & Clara, vet inte vad de planerat än men något mysigt lär det bli. Dag 4 på glutechallenge. 

Fredag – Min favoritdag kommer spenderas med kollegorna på jobbet, sedan ska jag gå på ett favvopass på gymmet som jag inte vart på på länge. Kvällen vill jag ägna åt filmmys i soffan med min kärlek. 

Lördag – Jag kanske åker med min syster till stallet. Rasmus har match och på kvällen kanske vi ska på middag. Lite lösa planer än så länge. 

Söndag – Inga större planer än. Mysmorgon och en lugn dag förhoppningsvis. 

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats