SUMMERING AV SENASTE VECKAN | Sofie Alfrida

Sofie Alfrida

Annons

SUMMERING AV SENASTE VECKAN

– minus –

– Det blir kallare ute vilket jag inte är ett fan av. Veckan som gått har verkligen visat vad hösten kommer med, vind, kyla, regn och rusk. Jag är inte redo och måste akut rota fram lite varmare kläder, jackor och skor! 

– Jag vet inte om det beror på omständigheterna som kommer med hösten men jag känner mig över lag lite nere. Jag känner mig trött, otroligt trött, varje dag. Jag är lite sådär osugen på det mesta och opepp. Jag hoppas det går över snart för såhär kan det ju inte fortsätta hela hösten?

Min hudsjukdom med dess besvär har varit ett helvete det senaste. Jag har inte skrivit så mycket om det här eller delat med mig då det känts alldeles för privat men jag känner att det kanske är tvärtom jag ska göra. Jag kanske ska dela min historia, mina problem osv för att lätta på känslorna själv, kanske kan nå ut till någon som sitter på en lösning eller så kanske någon med samma/liknande problem hittar hit? Hur som helst så har jag knappt stått ut det senaste. Jag har brutit ihop flera gånger och bara velat gräva ner mig. Så det blir mitt största minus för veckan som gått.

 På den här bilden ser man hur svullen jag är i ansiktet trots smink och en massa medicin. En del av svullnaden beror också på kortisonet som jag trycker i kroppen när jag får de allvarligaste problemen. 

– Jag känner att jag inte fått till tid för min familj på senaste. Jag vill hinna träffa närmaste familjen hemma, jag vill hänga med kusiner och med mormor och morfar. Jag ska se till att hälsa på alla så snart som möjligt. 

+ plus +

Jag måste ge mig en liten klapp på axeln för att jag kommit igång bra med träningen igen. Jag tappade det ju lite när jag blev sjuk för ett par veckor sedan men nu har jag varit regelbundet på gymmet igen och även gått promenader som jag mår bra av! 

Efter kanske ett halvår gav jag mig själv tid till att måla mandalas i veckan. Alltså det är så mysigt och jag kan koppla bort allt annat när jag sitter med färgpennor och en bild, så nu hoppas jag att jag fortsätter ge mig den tiden för jag uppskattar det ju verkligen! 

Vi var på en restaurang i lördags som serverade turkisk mat. Jag är extremt skeptisk och tråkig när det gäller mat, går alltid bara på säkra, välkända kort. Men så i lördags skulle vi fira min kusin och han hade bokat bord på Pasha grill och WOW vilken jäkla mat!! SÅ gott och jag vart verkligen positivt överraskad. Kommer definitivt gå tillbaka. 

Jag har bokat tid hos en alternativ vårdklinik. Jag har inte vågat testa det innan och heller inte vetat vart jag ska vända mig då det finns ett hav av olika typer av alternativ vård och det är inte en billig historia något av det. Nu har jag i alla fall bokat tid på en klinik med integrerad funktionsmedicin och så håller jag tummar och tår för att dem ska kunna hjälpa mig. Jag är i alla fall riktigt taggad på att bara ha en tid bokad! 

Ett sista lilla plus för veckan som gått är hur kär jag är i min kille. Det lixom pirrar i magen var eviga dag & jag får fortfarande fjärilar när jag varje kväll får somna i hans famn. Förstår ni vad fint det kan vara med kärlek. 

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats