9 oktober | Sofie Alfrida

Sofie Alfrida

Annons

9 oktober

Hej på er!
Idag är jag rätt så trött, hade en dag igår som inte riktigt gick min väg, eller rättare sagt ingenting gick min väg. När jag kom hem sent på kvällen efter en dag full med jobb, möten och annat ville jag bara lägga mig i sängen och sova, var HELT slut och gråtfärdig, fy. Idag är en ny dag och jag ska försöka vända min energi, känner verkligen att gårdagen har sina konsekvenser men jag vill ändå få en bättre dag idag så då får jag ge mig fan på det och ändra inställning & se det positiva.

NU –> några bilder från mobilen från helgen!

I fredags var det kanelbullens  dag och jag tänkte först strunta i det men bestämde ju mig sedan för att köpa med bullar hem och det var ett finfint beslut måste jag säga. Att få ta en varm, bageribakad kanelbulle efter träning och middag satt verkligen fint och den var såå god. Det är inte många bakverk som slår en god kanelbulle, eller hur? Nästa gång kanske jag till och med får tummen ur att baka egna bullar, det är ju också hysteriskt mumsigt!  Jag och min bästis i lördags när vi var på dubbeldejt & innan vi strosade på stan och gjorde fantastiska skoköp. Det var riktigt kyligt ute så det var så himla mysigt att sitta inne och njuta av en god frukostbuffé samt en varm kopp kaffe. Vi har varit på en hel del frukostar/bruncher det senaste så jag börjar bli lite sugen på att ta en middagsdejt snart, det är ju också riktigt mysigt i höstmörkret. 

Men gullisar<3 Så fint att få dela med sig av sin pojkvän och bästis till varandra och att det funkar utmärkt! Hade förstört så mycket om man inte kunde hänga tillsammans utan var tvungna att ses en och en, fy sjutton! Tur att vi är ganska enkla människor att umgås med, inget som är omständligt eller besvärligt!   Vi var på Fröken Olssons som ligger på Östra Larmgatan i Göteborg. Det var god frukostbuffé men inte den bästa jag ätit, tyckte det var lite trist och ingen riktigt touch på det hela. Det vanliga lixom så egentligen inget annorlunda men jag brukar tycka att ställen sätter sin charm på det hela men här kände jag att det bara var som det var, nothing else.  Nu ska den här bruden ta sig an denna onsdag och försöka få till en fin dag. Jag har lagt fram kyckling för en god middag som ska lagas i eftermiddag och jag ska träna efter jobbet vilket kommer ge mig energi, det vet jag! Men först ska jag göra mig i ordning, klä på mig, bädda sängen och packa väskan så att jag har allt som behövs för en dag. Vi hörs snart igen! PUSS<3 

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats