TVÅ FRÅN HELGEN | Sofie Alfrida

Sofie Alfrida

Annons

TVÅ FRÅN HELGEN

Halli hallå!
Veckan är i full gång och jag lever på energin från helgen. Hade i vanlig ordning en fantastisk helg och det kändes som ren och skär sommar. Min lördag var magisk, vi hade inga planer och åkte bara från ställe till ställe och njöt av ledighet och vårsol.

Vi började med lunch på en Pop-up, Hasselsson, som vi hört så mycket gott om. Hemgjord Fish ‘n’ chips och Moules Frites. Det var galet gott och jag hade gärna klämt en andra portion. Detta ligger i Majorna vid Mariaplan!

 Det var rätt mycket folk men vi lyckades få två bord så att vi kunde sitta kvar och äta på plats. Jag skraaapade min tallrik, SÅ gott. Jag tyckte det kändes så fräscht och rätt i tiden med ett ställe med fisk och bara ett par rätter att välja på. Hellre fokusera på ett fåtal rätter och få dom riktigt bra.

  När vi ätit lunch så strosade vi vidare och satte oss på ett, två och tre andra ställen. Drack drinkar, öl och bubbel, solen sken och värmde. Det var för en stund som att allt var som vanligt. Vårt sista stopp blev Boulebar och deras nya uteservering, magi!!

 Såhär precis vid vattnet satt man. Det fanns bord, trappa och barer att sitta vid. Såklart fyra och fyra, men ändå. Vi fick perfekta platser i trappan med solen rakt i ansiktet. Eftersom att vinden inte var så stark så var det verkligen skönt. Man kunde både äta och dricka och spela boule. Så en sak är säker, det är att vi kommer tillbaka hit fler gånger i sommar!

  Några fina vänner och jag och bakom oss hade vi DJ-båset som spelade musik hela eftermiddagen. Förutom att det stängde vid 20 så kändes det nästan som en alldeles vanlig eftermiddag, på en alldeles vanlig uteservering i en alldeles vanlig tid. Pirret!<3

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats