GREBBESTAD GETAWAY | Sofie Alfrida

Sofie Alfrida

Annons

GREBBESTAD GETAWAY

Hej i sommaren!
Hur har ni det? Mår ni bra? Vi har magiska dagar & fortsätter njuta av ledighet. I lördags morse packade vi in madrass & väskor i bilen för en trip genom Sverige. En repris på förra årets bakluckecamping som vart så mysig! Vi har också varit iväg på en liten getaway med familjen till Grebbestad som jag tänkte uppdatera er på här. Alltså Bohuslän, det ÄR så vackert! Där kan man semestra mycket utan att tröttna alltså, det lovar jag!
Jag, Rasmus, Clara & David åkte upp till Grebbestad på onsdag förmiddag för att strosa & mysa. Här hittade vi ett fint ställe där vi åt lunch. Jag tog en fisksoppa med vitlöksbröd, magiskt gott! Senare på dagen kom resten av familjen + mormor & morfar! Vi checkade in på Tanumstrand havshotell och satte oss sedan på restaurang Röde Orm där jag bokat bord. Måste nog säga bryggans finaste restaurang alltså! Vi satt på takterrassen med utsikt över hamnen & fick rejäla portioner med mumsiga smaker. Är man & äter på ställen som dessa så måste man nästan beställa fisk, det är riktigt bra fisk & skaldjur här! 
Systra mi<3 Jag vet inte hur många vändor vi promenerade fram & tillbaka på bryggan, det är ju bara så mysigt! 
Något annat som också är mysigt är alla små gulliga hus & stugor som ligger på andra sidan vägen från bryggan. Här skulle man haft dig ett sommarställe! Vi promenerade genom bostadsområdet efter middagen för att….
…kolla på Rasmus match! Såklart matchade vi in vår Grebbestadsutflykt med att Ahlafors möter Grebbestad! Vi var hela familjen, Rasmus föräldrar, mormor & morfar och kusin Alva med flickvän som var där och hejade! Vi kom därifrån med vinst & med snabba steg tog vi oss till hotellet där de visade EM-matchen! 
Kvällens ljus var inte att leka med. Tvingade ut Rasmus på bryggan för några fina bilder & såhär i efterhand tror jag faktiskt även han vart lite nöjd med det hela! Även om jag råkade störa honom mitt i matchen hehe. Vad man gör för fina bilder, eller hur? 
På torsdag morgon åt vi en hotellfrukost fullproppad med godsaker. Sedan rullade vi därifrån ut på bryggan för ett morgondopp som var riktigt skönt. Snacka om att man vaknar till liv genom att bada på morgonen. Jag har lovat mig själv att göra det mer i sommar när tillfälle ges! 
Efter ytterligare en promenad på bryggan & en stor glass från ett litet café med hemmagjord gelato så åkt vi med bilen den lila biten bort till Fjällbacka för lunch. Vi fick bord på Bryggan där vi satt mitt i solen & drack gott tills att maten kom. För mig blev det en till fisksoppa & för de andra fish & chips! En mumsig lunch som fick avsluta vår lilla vistelse i Bohuslän. 

Nu ska jag titta de sista minutrarna på EM-finalen & sedan ska vi krypa till kojs. Inatt sover vi hos vänner i Småland, så inget bil-sov än! Ha det så fint, PUSS<3

 

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats